У Києві ожеледь відправив автомобіль в "нокаут" - машина опинилася практично на коліях залізниці. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Дружківській, недалеко від станції метро Берестейської.

"Вночі втомився і приліг автомобіль Hyundai, який використовується в таксі Uklon. Нічого, лежить досі, і не ниє, як життя важке", - написали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

«По фотографіях-начебто якісь нетрі Індії, а ні - це Київ!", "О... Берестейський Шанхай, відоме місце тюнінгу", "Уклон під ухилом", "Швидше за все йому допомогли прилягти, по ходу хтось веселився...», - пишуть в коментарях кияни.

«По всій видимості, гума погана. Ожеледь і все,"ліг спати" на бік", "З'їхав по похилій, а щоб пригнати кран, то краще вже дочекатися тепла, бо там і кран буде... Головне, що від проходящих товарняків і електрички лежить далеко", - додають городяни.

"Шкода власника. Як би вам не подобалася сама служба таксі", - співчувають невідомому водієві коментатори.

Нагадавши, пробки не об'їхати: копи налаштовують камери на новий режим, українським водіям радять приготуватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ:"розверталися в повітрі".

Також портал Знай.uа писав, що комунальники "засолили" покритий льодом Київ, стихія не дає перепочити:"Без сну і відпочинку".