Наступного року транспортну систему столиці очікують значні зміни. Про те, що саме планують змінити, розповіли на сторінці Генплану у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, творці генплану сподіваються, що їм вдасться досягнути того, щоб кияни могли лише за годину проїхати через усе місто.

Крім того, у плані передбачено швидкісний трансфер між залізницею та трамваєм. Для цього буде продовжено лінію швидкісного трамваю до Центрального залізничного вокзалу.

Також заплановане будівництво двох нових ліній метр та облаштування нових ліній тролейбусу.

Буде продовжено деякі існуючі лінії метрополітену - Святошинсько-Броварську лінію (3,4 кілометра, дві нових станції); Оболонсько-Теремківську лінію (три кілометра з трьома новими станціями); Сирецько-Печерську лінію (8,1 кілометра, вісім нових станцій).

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Планують також ремонт вже існуючих станцій та оновлення рухомого складу.

У перспективі – створення п’ятої лінії метрополітену, яка б зв’язала лівий та правий береги, для обслуговування серединної зони міста, де немає швидкісного пасажирського транспорту.

Також продовжиться будівництво лінії швидкісного трамваю на лівому березі, протягнуть додаткові ліній тролейбусу.

Нагадаємо, раніше У Києві помітили елітний позашляховик на російських номерах - " Янукович повернувся?"

Як повідомляє портал "Знай" У Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також "Знай" писав, що У Харкові помітили шикарний McLaren 570S за п'ять мільйонів: "Казино відкривати приїхав?"