На тлі зростаючої кількості проблем з електрикою в Борисполі, секретар міськради і виконуючий обов'язки мера Владислав Байчас, поїхав разом із заступником директора ТОВ " Гамма Консалт» Геннадієм Слєпцовим (він же — кандидат у депутати Київської облради від Партії «Слуга народу») відпочивати на Близький Схід. У п'ятницю, 4 грудня о 23:55, вони вилетіли з аеропорту «Бориспіль» разом з невідомою дівчиною на рейсі «Бориспіль-Дубай». Про це пише politgazeta

Сьогодні Бориспіль зазнає економічних труднощів. "Інфраструктура міста не була готова до підвищення навантаження, - заявляв губернатор Київської області, Олексій Чернишов. - Бориспіль ризикує залишитися без електроенергії на період Новорічних свят"»

Бориспільський аеропорт, серце міста, страждає від зниження пасажиропотоку на 66% у порівнянні з 2019 роком. Після проведення розслідування СБУ, розкрилася корупційна схема розміром в 37 млн гривень, які були відмиті через аеропорт.

Але пандемія - не привід позбавляти себе відпочинку і приємного проведення часу на пляжах в Дубаї. Розгляньмо, скільки Борисполю коштуватиме відпочинок Владислава Байчаса і Геннадія Слєпцова з їх подругою в одному з найбільш елітних міст світу. А заодно і згадаємо, скільки заробляє кандидат у мери Борисполя.

Скільки коштує відпочинок в Дубай

Доба проживання в готелі бізнес-класу в Дубай обійдеться в 1000-2500 доларів на людину. Розваги, на зразок поїздки на катамаранах або оренди яхти, зажадає від 1000 доларів. Звичайно ж, потрапивши в східну країну, ніхто не захоче відмовитися від прогулянки на верблюдах — це всього-то 600 доларів за людину.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Приємна атмосфера люкс-закладів в рукотворних оазисах дозволяє розслабитися і шейхам, і їх наближеним, навіть якщо шейхи з далекої України. Вартість години відпочинку в таких закладах починається від 1200 доларів.

Владислав Байчас відправився відпочивати в п'ятницю, рейс до Дубая триває 5 годин. Значить, свій відпочинок кандидат в мери починає з суботи. Але звідки у державного службовця такі величезні гроші, щоб дозволити собі взяти коханку і відправитися на відпочинок в Дубай?

Звідки у Владислава Байчаса гроші на відпочинок в Дубаї

Згідно з відкритою декларацією, Бориспільська районна рада за рік виплачує 322 867 гривень з урахуванням податків. Нескромна зарплата для скромного Слуги народу щомісяця становить 28 000 гривень. Але в Києві і Борисполі цього вистачить тільки на оренду житла і прожиток на одну людину.

Друга "вижимка" з декларації куди цікавіше — в ній джерелом доходу вказана дружина Владислава Байчаса, Наталія Миколаївна Байчас. "На ній" депутат за рік заробляє 0.9 млн гривень. Завдяки дружині, депутат може дозволити собі щомісяця літати в Дубай та інші країни Близького Сходу разом зі своєю коханкою. Подумати тільки, такий цінний актив, як "дружина", приносить Владиславу Байчасу всього-то 88 000 гривень щомісяця. Може її варто в першу чергу звозити в Дубай?

Але 3300 доларів на місяць-це скромні гроші для державного службовця. Бувши "послом" Борисполя в Дубаї, Байчас, схоже, планує укладення нової угоди з арабськими шейхами на видобуток нафти, адже з 2000 по 2010 рік він керував «Євронефтепродукт», а в дев'яностих очолював нафтову компанію «Найс». Безумовно, зв'язки дають про себе знати і напевно Байчас відправився на зустріч зі старими друзями.

Годинники, автомобілі та гвинтівки Владислава Байчаса

Владислав Байчас не любить економити на комфорті, адже він у ньому-фахівець. Кандидат в мери Борисполя має у своєму розпорядженні великий автопарк-цілих 7 машин і 3 "водних засобів" для комфортабельного пересування по Борисполю.

Наприклад, водний мотоцикл RXT 215hp-прекрасний транспортний засіб, щоб розсікати по численних водних просторах і спостерігати за розвитком Борисполя.

Згідно з декларацією Владислав Байчас придбав цей водний скутер в 2008 році. Сьогодні такий транспорт у стані Б / У продають за 7500 доларів.

Варто згадки і тонкий смак Владислава Байчаса в автомобілях - він гордий власник RX350 Lexus, який "з салону" коштує від 1.5 млн гривень. Правда автомобіль записаний на дружину Владиславу Байчаса-Наталію Байчас. Для контексту-це вартість чотирьох апаратів штучної вентиляції легенів, які необхідні для підтримки життя тяжкохворих вірусом COVID-19.

Відзначимо прекрасний джентльменський набір - у розпорядженні Владислава Байчаса задекларовано три моделі годинників і дві гвинтівки. Наприклад, годинник JeanRichard-зразок Швейцарської інженерної думки вартістю від 350 тис.гривень за одиницю.

Гвинтівки Владислава Байчаса відмінні. Вони відмінно підходять для полювання на велику дичину і кабанів. Але, на жаль, їх всього дві.

Наприклад, Heym 26B Lux-відмінний мисливський карабін і коштує "якихось" 181 тис. гривень.

Владислав Байчас добре заробляє?

Колись прийняте рішення "приватизувати" дружину зараз приносить Владиславу Байчасу скромні дивіденди. Згідно з уточненою декларацією за 2019 рік, дохід Владислава Байчаса становить 4.4 млн гривень. Це трохи скромніше, ніж у 2015 році, коли дохід декларанта становив «всього» 25 тис.гривень.

Відзначимо цікаву історію декларацій, коли в 2015 році Владислав Байчас отримав 7 зауважень від регуляторів. Особливий інтерес представляє графа "Доходи" за 2015 рік — скромні 25 тисяч гривень.

Пізніше частина претензій була знята, коли Байчас підняв свій дохід до 585 млн гривень у 2016 році.

Інформація взята з державних документів: на порталі з деклараціями Declarations.com.ua є сторінка Владислава Байчаса. Оригінал декларації в електронному вигляді. Подивіться самі, хто такий кандидат у мери Борисполя.

Дубай як частина передвиборчого плану Владислава Байчаса

Поїздка "у справах" в Дубай, схоже, частина передвиборчого плану Владислава Байчаса стосовно жителів Борисполя. Безумовно, Відпочинок з коханкою і «угода» з арабськими шейхами допоможе Байчасу відновити сили, перед тим, як повернутися в Бориспіль. Адже місто зазнає складний період-електропостачання страждає від перевантаження, труби опалення потребують ремонту, а інфраструктура — підготовки до прийдешньої зими.