У Києві один із співробітників телеканалу "1+1" потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у явно неадекватному стані.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в Києві, на перехресті вулиць Оболонська та Межигірська сталася ДТП – водій автомобіля Chevrolet влетів в задню частину автомобіля Opel. На щастя, в результаті аварії ніхто не отримав серйозних поранень. У пабліку відзначають, що ніяких умов для створення аварійної ситуації не було – водій просто взяв і в'їхав.

Як з'ясувалося під час оформлення місця ДТП, чоловік за кермом Chevrolet перебував у вкрай неадекватному стані. Він не міг чітко відповісти на питання про те, як його звуть, а тест на драгері не захотів показувати навіть ступінь його сп'яніння.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Коли свідки вирішили поспілкуватися з винуватцем аварії, на місці раптово з'явився його друг-"адвокат", який став яро відстоювати права водія. За його словами, він не знав про стан друга, та й взагалі не повинен був.

У документах Віталія (винуватця аварії) було написано, що він є співробітником телеканалу "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві чоловік викинувся з вікна на 24 поверсі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві таксист помер прямо за кермом, під час руху. Автомобіль вилетів на узбіччя.

Також Знай.иа писав, що у Київській області впав літак, є постраждалі.