Стало відомо про те, що в Києві таксист помер прямо за кермом, під час руху. Автомобіль вилетів на узбіччя.

Таким чином, повідомляється, що стався інцидент в неділю, 6 грудня. Водій таксі помер під час руху по проспекту Романа Шухевича. В результаті, автомобіль винесло на узбіччя.

Без керування автомобіль проїхав ще метрів 50, і зупинився лише біля заправки.

На сторінці Київ Оперативний з'явився ролик з відеореєстратора, на якому зафіксували останні секунди життя чоловіка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Очевидці в машині знайшли чоловіка без свідомості і викликали медиків. Вони в свою чергу лише констатували смерть чоловіка.

На місці працювали співробітники правоохоронних органів, але, докладної інформації поки що немає.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.