Київського музиканта, який значився зниклим безвісти ще з 22 листопада, знайшли мертвим. Підозрюваних у вбивстві вже затримали.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба Київської міської прокуратури.

За інформацією від слідчих, 22 листопада двоє чоловіків з метою заволодіння майном Олександра Дерев'янка, зокрема грошей і його квартир, напали на музиканта в його оселі, коли той давав урок музики. Вони спочатку побили чоловіка, а пізніше задушили.

Підозрюваний / фото: Прокуратура
Підозрюваний / фото: Прокуратура

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

По скоєнню злочину зловмисники забрали цінні речі і документи на квартиру, а тіло загиблого замотали в поліетиленові пакети, ковдру, картон і вивезли в гаражі Під Києвом. Там злочинці мали намір залити тіло музиканта бетоном, щоб приховати сліди.

Місце злочину / фото: Прокуратура
Місце злочину / фото: Прокуратура

Правоохоронці вирахували та затримали ймовірних злочинців. Їм оголосили про підозру у вчиненні злочину згідно з пунктом 6 та 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком в 15 років або довічне ув'язнення.

Прокуратура просить суд обрати підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Правоохоронці продовжують займатися пошуком можливих спільників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві 34-річний ув'язнений примудрився вчинити кілька злочинів, перебуваючи в СІЗО під вартою.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом, в Боярці, 30-річна жінка спробувала накласти на себе руки і кинулася під поїзд.

Також Знай.иа писав, що під Києвом розшукують зниклу безвісти дівчину, яка пізно ввечері пішла з дому і не повернулася.