Стало відомо про те, що люди вийшли під Київраду на мітинг, і вимагають, щоб Андрій Пальчевський повернув гроші.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, третього грудня, на Хрещатику зібрався натовп мітингувальників, і вони заявляють, що Андрій Пальчевський має заборгованість, тому зобов'язаний повернути гроші.

Мітинг проти Пальчевського, фото: Алла Михайлова
Мітинг проти Пальчевського, фото: Алла Михайлова

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала депутат Київради Аліна Михайлова, яка була обрана від політичної сили «Голос».

На плакатах у людей написано: "Поверніть наші гроші за роботу на виборах. Не відвертайтеся від своїх людей". На ряді постерів також видно і прізвище Пальчевського, також в руках видно плакат, в якому вгадується реклама політика.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всього на цю акцію протесту прийшло близько 30 осіб.

Нагадаємо, що на виборах мера столиці, Андрій Пальчевський набрав не більше 5,36%, і за нього віддали голоси 38,360 виборців. Політична сила також не змогла пройти до Київради.

Андрія Пальчевського внесли до бази даних Українського сайту «Миротворець".

Пальчевського назвали провокатором, який порушує законодавство України Про громадянство шляхом отримання другого громадянства.

Нагадаємо, що Пальчевського намагаються затягнути до Київради за допомогою голосів ОПЗЖ, заявила Соня Кошкіна.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко приділив Притулу і Верещук у першому турі.

Також, "Знай.иа" писав, що блогер Сергій Корнак звинувачує Пальчевського в роботі на ГРУ: кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський є співробітником Головного розвідувального управління Генштабу Росії.