У Києві помітили розкішне авто, другого такого немає в усій Україні. Про це розповіли у спільноті luxcar_of_ua в соцмережі Instagram.

Як зазначають автори посту, на одній із столичних вулиць вдалося сфотографувати неймовірно дорогий елітний автомобіль марки Rolls-Royce Phantom EWB.

Автори фото наголошують, що в нашій країні ця модель єдина. Приблизна вартість недосяжної мрії кожного автомобіліста стартує від 21 мільйона 659 тисяч 390 гривень (тобто від 641 тисяч євро).

Такий автомобіль має подовжену колісну базу на 220 міліметрів, і здатен розігнатися до сотні кілометрів на годину лише за 6,1 секунди. Його максимальна швидкість сягає 240 кілометрів на годину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не всі українці змогли повірити в таку ціну машини, і дехто навіть звинуватив адмінів сторінки в поширенні фейків.

«Нічого собі, цінник!», «Фейк!», «Навіщо в цій групі цінник? Тут є хтось, хто може купити таке авто або хоча б дорожче тисяч 40 доларів?», - обурюються люди.

«Можу помилятися, але з подовженою колісною базою стоїть на продажу в Україні Rolls-Royce 2012 року», «Жеваго, чи що?», «У нього на полтавських номерах яскраві тачки, хоча може ще хто доріс, Україна - країна можливостей», «Нарешті його нормально сфоткали, не побоялися», - коментують інші.

Нагадаємо, раніше У Києві помітили елітний позашляховик на російських номерах - " Янукович повернувся?"

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також "Знай.uа" писав, що У Харкові помітили шикарний McLaren 570S за п'ять мільйонів: "Казино відкривати приїхав?"