В одному з районів Києва помітили чоловіка, який неадекватно поводився з ножем у руках.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні відеоролики опублікував Telegram-канал "Х**вий Київ".

Повідомляється, що інцидент стався на Лісовому масиві в Києві. Перехожий помітив, як по вулиці ходить чоловік з довгим ножем в руках. По ньому видно, що він знаходиться в неадекватному стані, оскільки його рухи і дії не виглядають природно.

У Telegram-каналі відреагували на події з часткою іронії:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Псссс, придурок, поклав ножичок, боронь Боже - поріжешся. На Лісовому викликав швидку для несамовитого конкістадора - "Vova Rog", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві затримали жінку, яка публічно вживала наркотики. Жінку помітили в одному з торгових центрів, розташованих на Харківському масиві, на вулиці Декабристів. Не дивлячись на здивовані погляди свідків, вона спокійно тягнула носом доріжку наркотику прямо зі столика в кафе.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві продавщиця продуктового магазину стала жертвою зухвалого грабіжника.

Також Знай.иа писав, що у Києві комунальники вирішили "постригти" газонокосаркою голий грунт. Комунальне підприємство "Київзеленбуд" ніяк не вгамується, і практично взимку віддало наказ працівником общипати газонокосаркою голий грунт.