Стало відомо про те, що в Києві стався черговий інцидент з мостом Патона. Комунальники вже втомилися.

Таким чином, повідомляється, що поруч з мостом Патона стався прорив теплотраси. З'являється все більше питань, адже, це вже далеко не перший прорив теплотраси поруч з цією місцевістю в цьому році.

У Києві стався прорив теплотраси, фото: Київ зараз
У Києві стався прорив теплотраси, фото: Київ зараз

Місцевим жителям вже набридло все це, і вони чекають рішучих дій від комунальників, але, поки що їх не видно.

Про те, що поруч з мостом Патона в Києві прорвало трубу, стало відомо завдяки Telegram-каналам.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що реконструкція моста Патона обійдеться Києву в круглу суму. Про це розповіли на порталі «Comments.ua". повідомляється, що мер Києва Віталій Кличко заявив, що реконструкція мосту Патона обійдеться місту в суму 7 мільярдів гривень, або 250 мільйонів доларів.

Читайте Знай в Google News!

Роботи з реконструкції планують провести за наступні 5 років. Протягом цього часу планується замінити залізобетонну монолітну плиту на більш сучасну, яка виготовлена зі сталі.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив Лякаючі цифри.