У Києві під офісом президента почалися роботи з монтажу ковзанки. До місця будівництва вже завезли будівельні матеріали і обнесли місце парканом.

У центрі Києва попри пандемію коронавірусу під офісом президента відкриють ковзанку. Про це пише Цензор.НЕТ. Також виявилося, що будівництво ковзанки не завадило провести акцію протесту ошуканим вкладникам банку Аркада. Люди вимагали повернути їм гроші або ж надати житло, за яке вони вже заплатили. Мітингувальники зажадали добудувати три житлових комплекси, які досі залишаються недобудованими.

Як сталося так, що градоначальник столиці і його підлеглі дали добро на монтаж ковзанки, а також на проведення акції протесту, залишається невідомим.

Через акцію протесту вкладників банку Аркада були перекриті вулиці Прорізна і до вулиці Богдана Хмельницького.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Чернівцях повернуть ковзанку просто неба, яка замінить Криту льодову площадку. У понеділок, 30 листопада, в центрі Чернівців на вулиці Головній, неподалік від стадіону "Буковина", відкриється льодова ковзанка просто неба. Він замінить старий льодовий майданчик критого типу, який знаходився в місті протягом 17 років.

Також Знай повідомляв, що у Львові міська влада також вирішила відкрити ковзанку просто неба до новорічних та різдвяних свят. Тимчасова розважальна споруда буде розташовуватися на Площі Ринок.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поставили першу новорічну ялинку на Деміївській площі. Також буде традиційний каток від компанії "Roshen" цього року також працюватиме, незважаючи на карантинні обмеження.