У Києві, під Офісом президента, вперше почала працювати ковзанка. Про це повідомляє видання «Великий Київ».

Як повідомляється, покататися на ковзанці під вікнами президента можна абсолютно безкоштовно. За оренду ковзанів з тих, у кого немає власних, плати теж не беруть. При вході на ковзанку відвідувачам видають жетончики, які можна обміняти на пару ковзанів.

Наголошується, що всі ковзани на ковзанці – нові, але не заточені. Розміри варіюються від 27-го до 45-го.

Поруч розташований надувний намет, в якому можна погрітися, змінити взуття та залишити особисті речі. Поїсти або попити чаю на ковзанці ніде – кіосків з їжею не передбачено. Найближчий продуктовий магазин – на сусідній вулиці.

Для зручності відвідувачів біля ковзанки встановлені біотуалети.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ковзанка відкрита щодня, з 10:00 до 20:00. Але, щоб покататися, потрібно знати розклад сеансів довжиною в годину, між якими – півгодинні перерви, під час яких лід чистять. До вечора, зазначають у виданні, стан ковзанки помітно погіршується.

Фото: bigkiev.com.ua

Працювати ковзанка буде до 18 січня: бажаючі зробити яскраві фото на тлі Офісу президента ще можуть встигнути реалізувати свої плани.

Нагадаємо, що в Запоріжжі в суботу, 7 грудня, розпочав роботу каток з штучним льодом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у російському місті Новосибірськ встановили каток у вигляді чоловічого статевого органу. Біля оперного театру відкрили головну новорічну майданчик міста. Проте його форма призвела мешканців і користувачів мережі в замішання.

Також портал Знай.uа писав, що киян і гостей столиці чекає безліч новорічних шоу і цікавих локацій.