Стало відомо, що в Києві просто під Офісом президента України на вулиці Банковій встановили надувну юрту. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Надувна юрта, Вечірній Київ

Так, надувну юрту встановили у рамках облаштування безкоштовної ковзанки, яку все ще продовжують монтувати на Банковій. Відзначається, що в ній можна буде одягнути ковзани перед виходом на лід і перевзутися назад після катання.

Також слід зазначити, що ковзанка під Офісом президента почали монтувати ще 12 грудня. До того ж, катання там буде абсолютно безкоштовним.

Надувна юрта, Вечірній Київ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Надувна юрта, Вечірній Київ

Надувна юрта, Вечірній Київ

Нагадаємо, що в Запоріжжі в суботу, 7 грудня, розпочав роботу каток з штучним льодом.

Як повідомляв портал Знай.ua, у російському місті Новосибірськ встановили каток у вигляді чоловічого статевого органу. Біля оперного театру відкрили головну новорічну майданчик міста. Проте його форма призвела мешканців і користувачів мережі в замішання.

Також портал Знай.ua писав, що киян і гостей столиці чекає безліч новорічних шоу і цікавих локацій.