Стало відомо про інцидент, який стався в Києві зі сміттєвозом. Потрапив у пастку прямо посеред дороги.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Гончара, 62, був помічений сміттєвоз, який просто виконував свою роботу. Це було ближче до ночі.

Раптом, транспортний засіб застряг в асфальті. Він провалився.

Сміттєвоз провалився під асфальт у Києві, фото: Київ зараз
Сміттєвоз провалився під асфальт у Києві, фото: Київ зараз

У зв'язку з цим, довелося викликати співробітників правоохоронних органів, і вони перекрили частину вулиці. Продовження у цієї історії немає, найімовірніше сміттєвоз дістали з ями, і він далі поїхав збирати відходи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Даний інцидент залишиться на совісті комунальників, які напевно були обізнані про проблему, але, чекали саме такого випадку.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в четвер, 26 листопада, фура злетіла з моста і повисла над проїжджою частиною. Виявилося, що водій їхав з Нікольського і на слизькій дорозі перед мостом зачепив відбійник. Далі багатотонна машина проїхалася по парапету і злетіла з моста. При цьому фурі вдалося зависнути і не впасти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром некерований сміттєвоз зніс дитину, моторошне відео

Як повідомляє портал Знай водій таксі, протаранив зупинку з людьми в Києві, знімав все на відео: "любив політати"

Також Знай писав, що У Києві сміттєвоз відправив дідуся до Бога-зніс на переході