У Києві 94-річна бабуся заробляє на життя власною працею, продаючи поблизу станції метро «Почайна» власноруч сплетені панчохи і шкарпетки. Про це розповідає «Громадське».

Своєю справою бабця займається майже 30 років, до неї всі звикли і не женуть.

«Оце через те, що по телевізору показують, мене й не гонять. Бо всіх гонять, а мене – ні. Бо щоб люди дивилися, що я не прошу в такому віці, а ще ходжу на роботу», - ділиться жінка.

«Я хотіла шматок хліба, нічого більше не хотіла. А зараз в мене що хочеш є. Дуже всі мені помагають. Всі мене поважають», - додає з гордістю старенька.

Бабуся Олена була свідком страшного голодомору 1933-1934 років, який знищив мільйони українців.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Навіть в Німеччину мене хотіли забрати літаком. Це чотири місяці тому. Це вони хотіли такого свідка, що не так що написано, що був Голодомор, то вони кажуть, що не було. Хотіли такого свідка, що він все знає. У нас в Голодомор вимерла вся наша сім’я з голоду в 1933 році. Любка, Улянка, братик Ваня і мама не знаємо, де поховані. А Йосип Солоцій з’їв свого сина. Це Хмельницька область, Старосинявський район, село Олексіївка», - розповідає бабуся.

Бабуся з «Почайної» | Альберт

Бабусі Олені 94 роки, вона досі заробляє собі на життя не милостинею, а роботою. Бабуся торгує панчохами і шкарпетками в переході станції метро «Почайна» у Києві майже 30 років Дивіться повний випуск https://youtu.be/fu1YP72oDRs

Geplaatst door hromadske.ua op Vrijdag 5 juni 2020

"Дуже мила, особливо, коли посміхається. І в мене підозра, що їй потрібна таке робота. Інакше б, мабуть, її вже не було. Дай їй Боже здоров'я і щасливих років життя", - коментують українці.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві патрульні поліцейські зуміли врятувати життя чоловіка, який втратив велику кількість крові.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині правоохоронці врятували піврічне немовля за яким зовсім не стежили батьки.

Нещодавно Знай передавав, що столичні правоохоронці врятували життя літній жінці, яка опинилася за півкроку до смерті.