У Києві водій маршрутного таксі силою намагався витягнути пенсіонера з транспорту через те, що той хотів скористатися правом безкоштовного проїзду.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеоролик опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 14 листопада, в маршрутному таксі №227. На відео видно, що водій маршрутки почав сваритися з пенсіонером, який відмовився платити за проїзд. Чоловік обґрунтував свій вчинок тим, що він є пільговою категорією населення і не зобов'язаний цього робити.

Водій же з цим не погодився і заявив, що його маршрутка не державна і пенсійне посвідчення тут не діє. Чоловік спробував вивести дідуся з автобуса-хапав його за руки, голову, тіло і силою тягнув до виходу, проте той чинив опір і відмовлявся залишати транспорт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тоді водій схопив кепку з голови чоловіка і вибіг з нею з маршрутки. Дідусь вимушено побіг за нею і після нетривалої сварки на вулиці, залишив спроби увійти в транспорт.

"Кльовий транспорт, а головне - прям усі правила пасажирських перевезень виконує", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мешканці Франківська не задоволені чергами у громадський транспорт.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві " інтелігентний чоловік" в окулярах вкрав мобільний телефон Xiaomi у 17-річної дівчинки.

Також Знай.иа писав, що у Запорізькій області завівся кишеньковий злодій. Орудує в основному в громадському транспорті.