У Києві на Окружній дорозі сталася смертельна ДТП за участю автомобіля служби таксі і звичайних пішоходів.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповів заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько 8 ранку в п'ятницю, 13 листопада. Водій служби таксі попередньо заснув за кермом, не впорався з керуванням і влетів у зупинку громадського транспорту (район "Електронмашу"). В результаті ДТП постраждало 3 людини, двоє з яких померли.

За інформацією від поліції, водій не перебував під впливом алкогольних або наркотичних речовин, що підтвердив тест на "драгері".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Facebook-спільнота "Київ Оперативний" опублікувала ролик, як водій ганяв містом. Він раніше публікував відео у себе на сторінці в Instagram.

На відео видно, як чоловік на шаленій швидкості їздить містом.

За словами Антона Геращенка, причиною трагедії стала переробка водія за кермом у гонитві за заробітком. Він підкреслив, що в Україні постійно блокується закон, який регулював би ринок послуг таксі і встановлював би норми часу роботи за кермом. Заступник міністра закликав народних депутатів прислухатися до нього і вести жорсткий контроль за водіями комерційного транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Хмельницьким, ввечері, 12 листопада, на повороті до села Скаржинці, сталася страшна аварія.У ДТП загинули двоє чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві мотоцикліст вкрав у перехожої жінки сумку і тут же потрапив у ДТП.

Також Знай.uа писав, що в Києві сміттєвоз відправив дідуся до Бога-зніс на переході.