Стало відомо про те, що в Києві чоловік вирішив покурити прямо у вагоні метрополітену.

Таким чином, повідомляється, що чоловік у Києві зайшов у вагон, і мабуть, дорога здалася для нього занадто довгою. Не витримавши такої "напруги", він вирішив закурити в метрополітені.

Доїхавши до потрібної зупинки, станції метро "Видубичі", він покинув вагон. Люди нічого йому не говорили, тільки лише почав знімати на камеру смартфона.

Все це вже потрапило в мережу, і ролик розлетівся по різних інформаційних порталах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чи є в історії якесь продовження-невідомо. На виході з метро повинні стояти патрульні, але, чи є вони на цій станції - також загадка.

Це вже не перший випадок, коли люди починають курити прямо у вагоні метроплітена, абсолютно не піклуючись про комфорт інших, які зовсім поруч. Різні курйози в українській підземці відбуваються досить часто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни начихали на карантин і заполонили метро: "яка пандемія?". У столичному метрополітені скупчуються величезні черги поруч з ескалаторами і турнікетами.

Як повідомляє портал «Знай» Напівгола киянка станцювала в метро, пасажири регочуть - " Подругу поперло!". У київському метро продовжують чудити жителі і гості міста.

Також «Знай " писав, що Киян потрясли малолітні руфери, які виперлися на вагон метро - "відбиті наглухо"?. У київському метро були помічені малолітні екстремали.