У Києві невідомі зламали лавку в парку відпочинку. Однак версії щодо того, як це трапилося, розходяться. Про це написали у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За першою версією, це зробила компанія, яка там відпочивала. Автор допису впевнений, що молоді люди в стані алкогольного сп’яніння просто «відігралися» на лавці.

«Поїли піцу, випили півас, нормально посиділи, а коли йшли - вирішили зламати лавку. Що за пришелепкуваті?», - пише автор допису, зазначаючи, що все трапилося на вулиці Курнатовського, 4.

«Як батьки навчили, все залежить від виховання», «Чоловік, який зламав лавочку, напиши мені в личку. У мене під під'їздом теж варто, на ній сидять всякі долбо*оби і нею можна пожертвувати», «В лайні жити тепліше», «Бетонні блоки треба ставити замість лавок, а урни вкопувати на пару метрів в глибину, ковані ліхтарі з гратами - наше населення заслуговує тільки такої паркової інфраструктури», - обурюються кияни у коментарях.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Однак є й інша версія подій, через які лавку було зламано.

«Це сталося при нас. Від машини (старий Жигуль) на ходу відлетіло колесо і на швидкості розворотило лавочку до того стану, як на фото… Ми з дітьми і сестрою при цьому були присутні», - стверджує місцева мешканка, яка стала свідком події.

Нагадаємо, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.

Також Знай.uа писав, що на трасі під Лубнами перекинулася фура зі свинячими тушами, яка прямувала до Львова.