У столиці конфлікт між жінкою та водієм, який її ледве не задавив, закінчився бійкою. Про це повідомили у сюжеті «Вікна Новини».

Як зазначається, все сталося на Позняках. Там Ярослава Ніколайчук йшла разом зі своїми дітьми по прибудинковій території, і в цей час навпроти виїхав автомобіль.

Жінка ледве встигла вискочити з-під коліс авто – їй заважали інші машини, припарковані на узбіччі. Ярослава та її діти дивом залишилися неушкодженими.

Розгнівана матір з обуренням звернулася до водія, який її ледве не розчавив. Виникла суперечка, під час якої жінка від надлишку негативних емоцій дала копняка автомобілю. Через це розлючений водій вдарив її в обличчя кулаком.

Як стало відомо пізніше, суд присудив зловмиснику на ім’я Хасан… 850 гривень штрафу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

«Моральні уроди! Ну коли їх посадять? По Києву таких багато - нічого святого, нічого людського. Йти з дитиною часом просто ніде - все в машинах, з кожного провулку «щось» їде і одиниці зупиняються на пішохідному переході», «Як мінімум має бути арештований за те, що підняв руку на іншу особу. А з моральної сторони - просто справжній «джентльмен»», - пишуть у коментарях кияни.

«850 гривень штрафу, ви таку ще десь *бануту державу бачили? Я ні! В США цей Хасан сидів би в тюрмі років 10, і цій жінці виплачував гроші! І не малі!», - обурюються українці.

Нагадаємо, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.

Також Знай.uа писав, що на трасі під Лубнами перекинулася фура зі свинячими тушами, яка прямувала до Львова.