У Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався. Відповідне відео розмістили на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, на одній з вулиць міста, на пішохідному переході, кур'єр Glovo на скутері вдарив ногою пішохода. Швидше за все, кур'єру не сподобалося, що зазівався громадянин затримався посеред дороги. Імовірно, інцидент стався на житловому масиві «Лісовий».

"Кур'єр Glovo "дав пас" чоловікові, який зловив прихід прямо на пішохідному переході. В цей час у кур'єра ледь не влетів його колега», - пишуть в описі відео автори повідомлення.

"Правильно зробив, а як по-іншому?", "Як дивно вони всі одночасно опинилися в одному місці!", "У ролику прекрасно все", - регочуть над дивною ситуацією кияни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Лісовий масив - він такий, суворий", - зазначають інші.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.