У Києві припаркований автомобіль став непереборною перешкодою для бригади пожежників, які прибули на виклик. Про це повідомили у спільноті "Автопатруль Майдан" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомили в соцмережі, пожежа сталася на бульварі Перова, 30а. за попередньою інформацією, там підпалили автомобіль марки Ford Transit. На місце події викликали пожежну бригаду, яка прибула досить швидко.

Однак рятувальники втратили багато часу через "героя парковки" - водій автомобіля Renault залишив свій транспортний засіб прямо перед під'їздом. Об'їхати його пожежникам не вдавалося, через що були втрачені дорогоцінні хвилини на гасіння вогню.

[embed]https://www.facebook.com/autopatrolmaidan/videos/686024845652503/?__xts__

"Форд Транзит, підпал. Через припаркований посеред проїзду Рено пожежники втратили час", - написали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Киян обурила така поведінка горе-водія, адже горіти міг не тільки автомобіль, але і чиясь квартира, і тоді могли б бути загиблі люди.

У Києві серйозно взялися за" перевиховання " героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик. Щодня вони поповнюються трьома сотнями неправильно припаркованих авто.