У Києві серйозно взялися за "перевиховання" героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик. Щодня вони поповнюються трьома сотнями неправильно припаркованих авто.

Про це йдеться в статистиці інспекції з паркування. Штрафи порушників повинні йти в міський бюджет на розвиток інфраструктури, але за фактом - йдуть в кишені приватників, пише Liga.

Щоб забрати машину зі штраф-майданчика, власнику доведеться заплатити штраф за трьома квитанціями:

  • безпосередньо за неправильне паркування - від 510 грн, але водіям надається знижка в 50%, якщо оплата внесена протягом 10 діб — тобто 255 грн. Ці гроші йдуть безпосередньо в бюджет Києва.

  • зберігання авто на штрафному майданчику — 144 грн на добу. Check in / check out працює як в готельному бізнесі-до 12: 00. Ці гроші йдуть на рахунок управління поліції в Києві (ГУНП).

  • Евакуація машини - 1270 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також Знай.ua писав, що Неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей