За жовтень 2020 року у Києві Інспекція з паркування виписала штрафи 7877 разів. Усі постанови стосуються неправильного паркування, порушення правил стоянки чи зупинки. Евакуйовано понад 7 тисяч автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту транспортсної інфраструктури КМДА на офіційній сторінці у Facebook.

Найчастіше водії-порушники лишають свої автівки на пішохідних переходах, велосмугах, смугах громадського транспорту, на виїздах з прилеглих територій, перехрестях та зупинках громадського транспорту.

Завдяки "героям парковки" бюджет української столиці поповнився на 2 127 746 гривень.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Києві серйозно взялися за "перевиховання" героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик. Щодня вони поповнюються трьома сотнями неправильно припаркованих авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал Знай.ua, київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також Знай.ua писав, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей