Стало відомо про те, що київська ТВК вже опрацювала 56% виборчих дільниць. Кличко вибився в лідери.

Таким чином, повідомляється, що сім з 13 територіальних виборчих округів вже здали протоколи.

Київська територіальна виборча комісія вже встигла обробити приблизно 56% дільниць.

Вибори у Львові, фото ілюстративне: Facebook поліція Львівської області
Вибори у Львові, фото ілюстративне: Facebook поліція Львівської області

Згідно з результатами, на виборах за крісло мера Києва лідирує мер Віталій Кличко. Про це під час чергового брифінгу заявив заступник голови Київської міської ТВК Микола Нілов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, він зазначив, що вони вже отримали результати по семи округах. Остаточний результат озвучать після обробки всіх протоколів.

Нагадаємо, що місцеві вибори цього року повинні відбутися 25 Жовтня, що І сталося, незважаючи на різні чутки про оголошення карантину. І можливого перенесення виборів через посилення епідеміологічної ситуації.

Підготовка до виборів йшла повним ходом. І тільки на рекламу в Фейсбук політичні сили витратили близько 2,5 млн. доларів. На місцевих виборах 2020 року українці обирали місцеві ради.

Результати опитування 25 жовтня показують, що кияни віддали перевагу Віталію Кличку. І він набрав у столиці 47,8% голосів. Оголошення офіційних результатів має відбутися до 6 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай.ІА, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай.ІА писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.