Київський міський голова Віталій Кличко напередодні виборів розпочав підкуп виборців під виглядом програми"Турбота". Таку думку висловив у соцмережах блогер і журналіст Олександр Зубченко.

Рубрика #четамукличко Чем ближе мэрские выборы, тем сильнее Виталика накрывает смутная тревога: а вдруг не пройдет?...

Geplaatst door Александр Николаевич Зубченко op Maandag 24 augustus 2020

"Чим ближче мерські вибори, тим сильніше Віталіка накриває смутна тривога: а раптом не пройде? Тому Кличко зважився на вельми сумнівний з точки зору законодавства (скажімо прямо – злочинний), але цілком вкладається в його другу (паралельну) звивину крок. Треба дати грошей. Гречка в епоху 5G-це минуле століття. Що може бути краще банального підкупу виборців, причому, так би мовити, в «голому» вигляді?"- задався питанням блогер.

За його словами, на підкуп виборців Віталій Кличко готовий направити майже 100 млн грн з бюджету Києва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І була розпочата якась міська програма "Турбота". Просто Кличко під кінець терміну своїх повноважень несподівано перейнявся турботою про соціально незахищені верстви. Їхав на електровелосипеді, несподівано подавився маскою і бах! Інсайт. Треба дідусям і бабусям допомогти. Виборець. Як там вони без мене? Слід їх «уматерить». Виділити грошей. На ці цілі Кличко поки хоче витратити 92 мільйони гривень. Природно, не своїх, а з міського бюджету. На одну електоральну "душу", за попередніми підрахунками технологів (у Віталія туго з математикою) припаде по 300-500 гривень. В якості одноразової допомоги", - констатував журналіст.

Він підкреслив, що така одноразова допомога не здатна допомогти дійсно нужденним киянам.

"Чи допоможе людям таке одноразове вливання? Зрозуміло, ні. Так, існують механізми підтримки нужденних і Київ, м'яко кажучи, місто не бідне. При бажанні можна було б реалізувати нормальну програму соціальної допомоги. Втім, про що це я ... Скоро вибори. Кличко вирішив "подбати «про виборців за простою схемою – »підкуп". Він розуміє тільки такий "соціальний механізм підтримки". Кілька сотень гривень-це своєрідна нагадувалка, хто тут «хороший мер». Фактично Віталік під виглядом програми» Турбота " розпочав банальний підкуп виборців. Цинічно і тупо. У стилі Кличка", - резюмував Олександр Зубченко.