У Києві дівчина померла через ускладнення від коронавсірусу. Про це повідомили в сюжеті видання hromadske.

Повідомляється, що 21-річна дівчина Інна Волкова померла від ускладнень, які викликав коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Дівчину виявила сусідка в квартирі. Інна лежала на підлозі і не могла навіть покликати на допомогу. Її відвезли в лікарню, де тест на коронавірус показав позитивний результат.

Після цього невролог поставив діагноз-синдром Гієна-баре. Це захворювання з'являється в слідстві інфекції і паралізує тіло людини. Зазвичай пацієнти відновлюються через деякий час. Однак у разі Інни була гостра пневмонія і лікарі сказали, що з такими показниками не живуть більше 2-3 днів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Інна Волкова, фото з репортажу hromadske: Facebook
Інна Волкова, фото з репортажу hromadske: Facebook
Інна Волкова, фото з репортажу hromadske: Facebook

Друзі Інни відгукуються про неї, як про добру, добру і життєрадісну людину.

"Вона була цілком здоровою дівчинкою. Організовувала молодіжні Кемпи з наметами, була волонтером на величезній кількості заходів" - сказала подруга Інни.

Після цього вона звернулася до всіх, хто не вірить в коронавірус із закликом відвідати лікарні і подивитися на кількість пацієнтів.

"Всім адептам невіри в коронавірус, порадила б приїхати одного разу в ту ж дев'яту лікарню, побачити чергу зі швидких, побачити кількість людей, а потім приїхати під крематорій і побачити чергу там" - додала подруга загиблої дівчини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишній житель Нікополя загубив життя дитини і повісився

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині Шерлок у білому халаті став жертвою коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі померла директор школи і педагог від Бога