У мережі розповіли історію про блогера, який хворів коронавірусом. Він записав відеозвернення до своїх глядачів, і через кілька годин помер.

Таким чином, повідомляється, що чоловік закликав усіх не потрапляти під вплив людей, які заперечують існування коронавірусної інфекції.

Блогер зі Словаччини Йозеф Кметьо записав відеозвернення всього за шість годин до своєї смерті.

У своєму лікарняному ролику він сказав, що не варто потрапити під вплив тих людей, які не вірять в коронавірус. Живим прикладом того, що хвороба є, і не завжди проходить в легкій формі, є він сам.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Швидка повинна була відвезти його в лікарню через труднощі з диханням. На момент смерті йому було 47 років.

Нагадаємо, що в Україні щодня збільшує кількість хворих на коронавірус. Статистика продовжує бити всі рекорди.

З початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 363 075 випадків зараження. За добу зафіксували 7 474 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 148 642 пацієнтів. За останню добу видужало 3 306 осіб, 165 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.