Стало відомо про те, що у Віталія Кличка знову підтвердився коронавірус. Повторний тест виявився позитивним.

Таким чином, повідомляється, що мер міста Київ провів онлайн-брифінг з дому. Все через те, що другий тест на коронавірусну інфекцію показав позитивний результат.

Віталій Кличко, фото: ФБ Кличко
Віталій Кличко, фото: ФБ Кличко

Відчуває він себе непогано, тримається бадьоро. Весь час знаходиться на телефоні, і розмовляє з міськими службами, тим самим контролюючи ситуацію.

"Єдине із симптомів - що не відчуваю зараз запахів. Температура вже в нормі. П'ю вітаміни. Все нормально", - сказав Кличко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що про хворобу мера Києва стало відомо перед виборами, 24 жовтня.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 363 075 випадків зараження. За добу зафіксували 7 474 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 148 642 пацієнтів. За останню добу видужало 3 306 осіб, 165 осіб померло.

Нагадавши, безпечний вибір підтримали тільки Кличко, громадські активісти та бізнесмени.

Як повідомляв Знай. ua, НБУ візьметься за колекторів, які санкції застосують проти вибивачів боргів.

Також Знай. ІА писав, що Кличко пообіцяв киянам зарплату в 23 тисячі перед виборами.