Киянин намагався ввезти в Україну контрабандні телефони. Про це розповіли на сторінці Служби безпеки України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники СБУ затримали киянина в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Чоловік намагався провезти в Україну контрабандні смартфони iPhone 12.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, зловмисник мав намір організувати канал збуту контрабандної техніки.

Киянин спробував провезти контрабандні iPhone12, фото: Facebook СБУ
Киянин спробував провезти контрабандні iPhone12, фото: Facebook СБУ
киянин спробував провезти контрабандні iPhone12, фото: Facebook СБУ

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники Служби безпеки України викрили жителя столиці, який намагався налагодити оптовий канал нелегального ввезення в країну смартфонів iPhone 12. Він планував доставляти їх у багажі без належного декларування та митних платежів. Далі контрабандний товар повинен був надходити в точки роздрібної торгівлі в Одесі."- сказано в повідомленні СБУ.

Під час перевірки багажу в аеропорту "Бориспіль", правоохоронці виявили у чоловіка першу партію незадекларованих смартфонів iPhone 12 у кількості 29 штук. Загальна вартість вилученої контрабанди перевищує суму в 1 мільйон гривень.

Публікація СБУ: Facebook
Публікація СБУ: Facebook
Публікація СБУ: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що шахраї влаштовують розпродажі" елітних " духів в Інтернеті

Як повідомляв портал "Знай.uа", співробітників "Аерофлоту" спіймали на незаконній контрабанді iPhone з США в Росію

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні вперше продали Бурштин