На сьогоднішній день в Україні помітно виріс і без того високий попит на старі авто, і це вплине на їхню вартість.

За інформацією "АвтоЦентру", в Німеччині різко збільшилася кількість угод купівлі-продажу б/в машин, вік яких не перевищує 6 років. Зростання склало цілих 5% на фоні 25% падіння ринку нових авто. Інтерес до машин від 1 до 6 років пов'язаний з тим, що німці у цей непростий період намагаються витрачати менше грошей, тому все частіше задивляються на вторинний ринок.

Експерти відзначають, що в умовах пандемії угоди укладаються повільніше, дилерські майданчики працюють з обмеженнями, а деякі точки продажу і зовсім закрилися. Така тенденція може спровокувати зростання вартості б/в авто в Україні, які приганяють з Євросоюзу.

В першу чергу, ціни злетять не на найдоступніші пропозиції, адже українців найчастіше цікавлять екземпляри постарше і дешевше. Експерти прогнозують стабілізацію німецького ринку ближче до кінця року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше повідомляли, євробляхи відправили київське повітря в топ найбрудніших у світі, дихати нічим.

Як повідомляв Знай.uа, підвищення зарплат скасовується: "слуги" не зможуть виконати обіцянки на 2020 рік.

Знай.uа писав, нові автономери в Україні: що потрібно знати водіям про "зелені" бляхи.