Стало відомо про те, що український поліцейський став зіркою мережі. Його ролик тепер дивляться тисяч.

Таким чином, повідомляється, що український поліцейський заспівав пісню про те, як він охороняв бюлетені на місцевих виборах.

Ролик. Цим був опублікований в мережі в понеділок, 26 жовтня Ольгою Айвазовською.

"Це відео зробило мій день. Його записав на виборчій дільниці невідомий поліцейський на Чернігівщині напередодні дня голосування. Правда ж, прикольний дільничний", - написала вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати про те, що на відео потрапив поліцейський Валентин Бойко. Він працює дільничним у місті Ніжин.

Той сів за фортепіано і почав співати невелику пісню про те, в який спосіб вони сторожихи всім селом. На щастя, яких порушень зафіксовано не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, результати виборів 2020: коли будуть, екзитполи, явка і все найважливіше. Українці вже проголосували за мерів, голів селищ, сіл. А також за нові склади обласних, міських, районних та сільських рад.

Як повідомляв " Знай.ІА", вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.

Знай.ІА писав, українці розповіли, чому не прийшли на місцеві вибори: причина не в пандемії. Передвиборча кампанія тривала надзвичайно довго.