Киянка Світлана Ткаченко радикально змінила рід занять після відходу в декрет. Жінка працювала економістом, а після народження дитини стала столяром. Вона вважає це заняття своїм покликанням.

Світлан не тільки для свого будинку створює справжні шедеври з дерева, але і робить красиві речі на замовлення. Жінка перетворила хобі і улюблене заняття в успішний бізнес. Вона розповіла, що починалося все з малого – красивих рамок для фотографій і оригінальних милих дрібниць для інтер'єру. Потім все переросло в створення полиць, світильників та інших речей для будинку.

Майстер розповіла, що її дід був теслею, а їй ця справа передалася на генетичному рівні. Світлана говорить і про здивовані погляди людей, які дізнаються, що вона займається теслярською справою. На думку багатьох людей плотничать можуть тільки чоловіки. Світлана розірвала всі шаблони і займається улюбленою справою.

Зараз у Світлани багато замовлень, тому вона працює в будь – яку погоду і в будь-який час року, з ранку до вечора-улюблена справа зігріває майстра.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині живе рукодільниця Ольга Штука. Вона розповіла про створення вишитих речей і показала свої шедеври кореспондентам Терен. Головною метою рукодільниці є показати клієнтам, що її речі створені з душею і теплотою.

Також Знай писав, що чернівчанин Павло Блінов воював у зоні АТО протягом 19 місяців. Пішов у зону бойових дій добровольцем, закривши успішний бізнес. Революція гідності змінила його погляди, А війна на Донбасі зробила зовсім іншою людиною.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області зареєстровано понад шість сотень безробітних учасників АТО / ООС. Станом на 1 жовтня в обласному центрі зайнятості на обліку стояли 630 ветеранів.