Стало відомо про те, що в Україні на місцевих виборах проголосували за неіснуючого кандидата.

Таким чином, повідомляється, що на місцевих виборах проголосували за президента Російської Федерації, Володимира Путіна і його партію.

Сталося це в Чернігові, і виходить, виборець просто зіпсував свій бюлетень.

Як написавши у Facebook кандидат у депутати Чернігівської міської ради Ігор Полуян, виборець вписав у бюлетень партію" Єдина Росія " та прізвище президента РФ Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Такого від українського виборця ніхто не очікував.

Нагадаємо, що місцеві вибори цього року повинні відбутися 25 Жовтня, що І сталося, незважаючи на різні чутки про оголошення карантину.

Підготовка до виборів йшла повним ходом. І тільки на рекламу в Фейсбук політичні сили витратили близько 2,5 млн. доларів. На місцевих виборах 2020 року українці обирали місцеві ради.

Нагадаємо, що у вівторок, 21 липня, через аварію на колекторі житловий масив Виноградар залишився без води.

Також портал Знай.ІА писав, що У Києві дитина на велосипеді потрапила під колеса автомобіля Triolan-вискочила на дорогу

Також портал Знай.ІА писав, Київським комунальникам довелося " пірнути "в нечистоти:" Е**ть, работка..."На відео можна розгледіти, як працівники перебуваючи по шию в брудній воді виловлюють різне сміття, яке забив коллетор. Чоловіки діставали багато пляшок, які недобросовісно викидають кияни куди не попадя