У Києві стартували місцеві вибори, де українці мають право обрати нового міського голову, членів міської та обласної рад, а також голів територіальних громад. Детальніше про те, що відбувається розповідає видання "Страна".

Читайте Знай в Google News!

Голосування стартувало в неділю, 25 жовтня, о 08:00 і триватиме до 20:00 без перерви. На даний момент всі виборчі дільниці почали приймати городян, місцями вже зібралися черги.

Виборча дільниця / фото: Страна
Виборча дільниця / фото: Страна

На дільницях чергують поліцейські, спостерігачі, а також волонтери, які задають "питання від Зеленського". Останні стоять на вулиці в білих жилетках і пропонують городянам добровільно взяти участь в опитуванні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Деякі городяни прийшли до самого відкриття виборчих дільниць:

"Я прийшла зараз, тому що людей менше. А потім будуть провітрювати, пускати по 10 осіб. А воно Мені потрібно, що потім три години тут чекати. Тому прийшла вранці, проголосую і до побачення", - повідомила киянка Світлана Михайлівна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко заразився коронавірусом перед місцевими виборами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Святошинському районі викрили масштабну схему фальсифікації виборів.

Також Знай.иа писав, що Дубинський і Притула зчепилися в прямому ефірі, Мосейчук не зупинила.