Стало відомо про те, що в центрі Києва сталася аварія. Водій збив пішохода і влетів у будинок.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в п'ятницю ввечері, 23 жовтня. Близько 22: 30, на перехресті вулицю Володимирська та Прорізна водій автомобіля Audi не впорався з керуванням, що. призвело до ДТП.

З невідомих причин він вилетів з проїжджої частини на тротуар , зніс паркан переходу, і в результаті врізався в будівельну огорожу.

В цей час на тротуарі знаходився пішохід, який в результаті отримав серйозні травми.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Від удару пішохода затиснуло в паркані, який довелося виламати, щоб врятувати йому життя.

Очевидці витягли потерпілого, і передали медикам, він був госпіталізований в найближчу лікарню. В якому він зараз стані-невідомо.

За попередньою інформацією, водій автомобіля зник відразу після аварії

На місці події працюють патрульна поліція, СОГ і медики. Всі деталі аварії з'ясовують правоохоронці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни всім світом дістають з того світу дитину, яка потрапила під колеса авто- " кожен може опинитися на місці Поліни"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Борисполі на злощасному переході збивають дітей, поки мер Федорчук плює на установку світлофора: "хоч крапля совісті є?"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху