У Києві вчора, 21 жовтня, виявили повішеним солдата Національної гвардії України. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в столиці.

За попередніми даними, хлопцеві було всього 22 роки.

Наразі правоохоронці встановлюють деталі смерті військовослужбовця. За інформацією, озвученою в Національній гвардії, у вівторок 20 жовтня молодий чоловік був відсутній за місцем служби службі без вагомих на те причин.

Вже вранці наступного дня його труп був виявлений в покинутій будівлі, розташованій неподалік від його військової частини на Печерську, на вулиці Євгена Коновальця. Поруч також знаходиться Інститут культури.

У спільноті" Вартові еспресо " також оприлюднили відео з місця трагедії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Києві, у Печерському районі солдат Національної гвардії покінчив життя самогубством, а саме повісився. Це сталося на закинутій території, на вулиці Євгена Коновальця, неподалік від університету культури та військової частини НГУ. Чому 22-річний чоловік вдався до суїциду має встановити слідство.

Geplaatst door Вартові еспресо op Woensdag 21 oktober 2020

Раніше портал Знай.ua писав про те, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою: "Ціна свободи - 10 000 доларів"

Також портал Знай.ua писав "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію": журналістка спалила себе під будівлею МВС

Також портал Знай.ua писав, що киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо"