У Київській області фітнес-тренер експлуатував жінок задля власного збагачення. Історія молодої вродливої жінки, яка ледь не померла від рук коханого чоловіка, сколихнула Україну. Місцем катувань для Ольги став заміський будинок, що належав фітнес-тренеру. Однієї ночі сусіди почули нелюдські крики та викликали поліцію. Розбиті жіночі окуляри та залитий кров`ю газонне лишали сумнівів: у будинку коїться страшне.

Господар будинку пізніше зізнався, що гамселив жінку нещадно, мов боксерську грушу. Отямившись в лікарні, Оля розповіла, як познайомилася з нападником у соціальних мережах. Приїжджала до нього в гості з Донеччини, навіть брала із собою 4-річного сина. Про моторошний випадок розповідається в сюжеті українського телеканалу.

Коли жінка натякнула Олексію, що хоче розірвати стосунки, той недовго думаючи схопився за бейсбольну биту. З'ясувалося, що до цих стосунків Олексій зустрічався ще з двома жінками, яких начебто довів до самогубства. За те, щоб вийти із стосунків живою, "коханий" вимагав від Ольги 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.