Матір учня третього класу однієї з київських шкіл скаржиться на дії вчительки, яка нібито побила її дитину. Про це жінка написала на сторінці "Батьки SOS".

Зазначається, що все трапилося у столичній гімназії. За словами матері, класний керівник підняла руку на дитину через незадовільну поведінку.

Педагог 22 вересня схопила хлопчика за вухо, витягла з-за парти і примусила стояти під стіною.

"Класний керівник третього класу, Тетяна Н., застосувала щодо нього фізичну силу, а саме схопила його за вухо, потягла до дверей і поставила до стіни. Син плакав і сказав, що йому було дуже боляче. На моє запитання вчителю, яке вона мала право так вчинити, я почула наступне: "А яке право він має знущатися з мене?"» - обурюється жінка.

При цьому матір не уточнила, що саме коїв її син та чим образив учительку. Сам третьокласник теж не розповідає подробиць інциденту.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Наразі про інцидент мама хлопчика повідомила директору школи, а також подала заяву до поліції. Жінка стверджує, що жодної реакції на ситуацію досі немає, і вона не може ходити на роботу – оскільки виховує сина сама і змушена займатися із ним в домашніх умовах.

«Ви все правильно зробили, що написали заяву на вчительку і звернулися в поліцію. Ще напишіть заяву в міністерство освіти. І поговоріть з батьками класу, може вона ще кого-небудь з класу фізично карала. Якщо так, то напишіть колективну скаргу в міністерство освіти. На колективну скаргу краще відреагують», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.