У Деснянському районі Києва невідомий з пневматичного пістолета розстріляв автомобіль Daewoo, припаркований на вулиці. НП сталася у середу, 21 жовтня.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише "Київ Оперативний".

У публікації йдеться, що інцидент трапився на вулиці Оноре де Бальзака. Ймовірно, невідомий пошкодив скло машини пострілами з пневматичної зброї.

"Може хтось бачив або знає стрілка", - цікавиться в мережі автор поста.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Схоже, причиною неадекватного вчинку стала неправильна, на думку стрілка, парковка машини. Хоча на знімку не видно, в чому саме полягає порушення.

У Києві серйозно взялися за "перевиховання" героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик. Щодня вони поповнюються трьома сотнями неправильно припаркованих авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал Знай.ua, київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також Знай.ua писав, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей