Стало відомо про те, що кандидатка в мери столиці від політичної сили «Слуга народу» Ірина Верещу зізналася скільки витратилася на передвиборчу кампанію.

Таким чином, повідомляється, що кандидат в мери Києва Ірина Верещук витратила на свою кампанію за перші кілька тижнів більше 22 мільйонів гривень.

А при цьому, Київський парт центр у своєму звіті задекларували понад 6,7 мільйонів за цей час.

Кампанію Ірини Верещук повністю оплатила Київська міська партійна організація» Слуги народу " зі свого рахунку. Пригода цих коштів невідомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Левова частина з усіх тих коштів пішли на оплату ефірного часу - 14,7 мільйонів. Зовнішня реклама коштувала кандидатці 5,6 мільйонів, а реклама в Інтернеті 1,3 мільйона, з яких більше половини були витрачені на Facebook.

Виготовлення роликів і агітаційні листівки були безкоштовні, партія не витратила ні копійки. Відомо також, що Партія Віталія Кличка "Удар" також подали декларацію про витрачені кошти. Загальна сума витрат склала практично 46 мільйонів гривень, і з них більша частина пішла на ефірний час, 33 мільйони гривень. Реклама в мережі побоялася близько 5 мільйонів.

Нагадаємо, що вибори в Україні відбудуться вже цієї неділі, 25 жовтня.

Нагадаємо, що губернатор Дніпровщини Бондаренко хитро обвів Зеленського навколо пальця-картинки замість доріг та аеропорту

Як повідомляв портал Знай.ІА, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "ви тролейбуси хоч раз бачили?"

Також портал Знай.ІА писав, що Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "обговорюють напад на мене"