Кандидатка в мери від "Слуги народу" Ірина Верещук вважає, що тролейбуси їздять на дизелі і місто, що має бюджет 58 мільярдів гривень, має закупити більше "електричних тролейбусів".

“Харків будує муніципальне житло, мільйони витрачає на це. Дніпро – купує електричні тролейбуси. Ми – закуповуємо у Білорусі “дизеля”: то це ми так екологічну стратегію впроваджуємо у Києві? І так на всьому – куди не кинь, всюди безгосподарність”, - заявила Верещук в ефірі українського телеканалу.

Віктор Уколов прокоментував емоційну тираду Верещук на своїй сторінці у Facebook.

“Звичайно, я розумію, що в Раві Руській тролейбусів не було, але в Києві вона їх з вікна свого лімузина бачила? Ірино, вони усі ЕЛЕКТРИЧНІ. Втім, може бути, що у неї інша логіка. От бувають же літаючі кандидатки у мери – ну якщо їх краном над мостом потягати? Так чому не може бути неелектричних тролейбусів?”, – написав Уколов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Верещук вибрала образ Мері Поппінс для агітаційного ролика. На зйомках відео вона "літала" в жовтому плащі та з зеленою парасолькою.

А нещодавно Верещук розкритикувала Віталія Кличка за те, що він нібито не так веде сторінку в молодіжній соціальній мережі Tik Tok, та пообіцяла йому показати, як потрібно це робити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верещук з парасолькою повисла над Києвом і оскандалилася на всю Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук

Також Знай.ua писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".