У суботу, 17 жовтня, після потужних злив зазвичай мирна, тиха річка Либідь несподівано вийшла з берегів і показала справжній характер.

Відео опублікували у Facebook-спільноті "Клуб корінного киянина".

На кадрах можна побачити, як непомітна Либідь перетворилася практично на гірську річку, вийшовши з берегів на 1,5 метра. Тільки подивіться, якою вона стала!

Разом із тим, потужна злива спричинила в Києві катастрофічні підтоплення вулиць, внаслідок яких вулицями плавали автомобілі, а маршрутки та трамваї зупинилися. Містяни скаржаться на відсутність ефективної зливової каналізації в місті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після затяжного бабиного літа в Україні прийде різке похолодання: в кінці тижня країну накриє дощами і поривчастим вітром. У деяких областях температура впаде до + 5 градусів.

Раніше портал Знай.ua писав про погоду на 15 Жовтня для всієї України: тепло і сонце мине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України замерзнуть від холоду і дощів.

Також портал Знай.ua писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.ua писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичайними як для Жовтня фотографіями з курорту "Захар Беркут".