Кумедний, якщо так можна висловитися, випадок стався з 30-річною уродженкою Болгарії Інкою Філевою, яка вирішила скористатися послугами авіакомпанії Ryanair. Зараз жінка живе в Лондоні, і вирішила злітати в Іспанію. Але не склалося.

Жінка летіла до Валенсії рано вранці, і випадково переплутала виходи до літака, перейшовши на той, що вирушав до Києва. Під час перевірки квитків ні у кого не виникло жодних питань і пасажирку спокійно відправили на літак. Весь політ Інка проспала, а коли відкрила очі, зрозуміла, що знаходиться де завгодно, але точно не в Іспанії. Про несподівану подорож в Україну дівчина розповіла у своєму Facebook.

Українські прикордонники не розуміли, як дівчина з квитком на Валенсію опинилася в Україні. На зв'язок з Ryanair і з'ясування всіх обставин пішло більше шести годин. Ніч дівчині довелося провести в готелі, на наступний ранок вона повернулася в Лондон. В Ryanair пообіцяли відправити дівчину до Валенсії наступного дня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше В електричці "Київ-Ніжин" пенсіонерка заснула на обпльованій молодь вразила цинізмом - "Сиди вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців запхали в електрички-душогубки, двісті кілометрів пекла на одній нозі - "не Можна було залишити спецпотяг?"

Також «Знай.ua» писав, що Філатов відправив дніпрян до тещі на вареники" - куди можна поїхати на електричці, список

Нагадаємо, десятки маленьких пасажирів загинули від задухи на рейс МАУ відповість за свою злочинну недбалість.

Також наш портал повідомляв, що російський "Аерофлот" опинився в центрі міжнародного скандалу - десятки чотириногих друзів не відлетіли додому, господарі в істериці ридали по кілька годин.