Моторошна історія сталася у Голосіївському районі Києва на вулиці Гвардійській. Тут у черзі за безкоштовним обідом 61-річний чоловік поранив ножем 35-річного "візаві".

Про це журналістам розповів т.в.о. глави відділу кримінальної поліції Голосіївського управління поліції В’ячеслав Малько після того, як правоохоронці поспілкувалися зі свідками та встановили обставини НП.

"У черзі за безкоштовною їжею, яку звичайно роздають на цьому місці, між двома чоловіками стався конфлікт. У ході з’ясування відносин один із учасників вдарив іншого по обличчю, а потім дістав ніж, вдарив ним опоненту в груди та втік з місця події", розповів Малько.

Правопорушника затримали, ним виявився безробітний 61-річний уродженець Рівненської області, який вже потрапляв у поле зору поліції. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Києві чоловік став жертвою збройного нападу на виході зі станції метро. Йому нанесли колоті рани, повідомляє столична поліція. Один із них дістав ножа та вдарив ним супротивника. Після цього нападник кинувся тікати з місця злочину. Знаряддя нападу він покинув там, де скоїв злочин. Ніж відправили на експертизу, яка має визначити, чи є він холодною зброєю.

Нагадаємо, що у Львові 20-річну студентку звільнили від покарання за вбивство своєї дитини

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Конго повторила улюблений трюк Зайцевої

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом п'яний рецидивіст відправив товариша по чарці "в політ" з балкона