У Києві чоловік став жертвою збройного нападу на виході зі станції метро. Йому нанесли колоті рани, повідомляє столична поліція.

За попередніми даними, поблизу виходу зі станції метрополітену «Контрактова площа» двоє чоловіків зчинили бійку, яка переросла у різанину.

Один із них дістав ножа та вдарив ним супротивника. Після цього нападник кинувся тікати з місця злочину. Знаряддя нападу він покинув там, де скоїв злочин. Ніж відправили на експертизу, яка має визначити, чи є він холодною зброєю.

Фото: ГУ НП Києва

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Правоохоронцям вдалося з’ясувати особу нападника та затримати його. Як виявилося, 34-річний чоловік раніше ніколи не притягався до кримінальної відповідальності. Зловмисника відправили під домашній арешт, йому загрожує до 7 років тюрми за статтею «хуліганство».

Його жертву госпіталізували, життю постраждалого вже нічого не загрожує.

Нагадаємо, День архангела Михайла 2020: чого не можна робити в свято.

Як повідомляв Знай.uа вихідні на Новорічні свята 2020: скільки і коли відпочиватимуть українці.

Знай.uа писав, коли стартує установка головної ялинки країни: перші подробиці.