Стало відомо про виставку, яку привезли до столичного ВДНГ. Чи варто відвідати це місце на вихідних з сім'єю.

Таким чином, повідомляється, що на ВДНГ завезли гігантів. Висота моделей роботів досягає шести метрів. Все це можна побачити вже зараз.

Виставку під назвою «повстання роботів» привезли ще в середині серпня. Мешканці цього робопарка-інопланетні механічні велетні, тіло яких вкрите бойовими знаряддями.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Десять металевих переможних воїнів зустрічають гостей, а також особисто запрошували випробувати відвідувачів інтерактивні зони, який, до слова, вже включені у вартість самого квитка. Платити додатково не потрібно.

Завдяки цьому, кінець літа і осені для жителів Києва стали по-справжньому фантастичними.

Але на цьому тижні життя в парку стало ще цікавіше! До першої десятки роботів приєдналися більш вдосконалені моделі-гіганти. Їх зростання дійсно вражає-роботи настільки великі, що діти на їх тлі виглядають зовсім крихтами.

Відвідати дану виставку можна буде до 1 листопада, після цього парк відправлять в інші країни.

Ось опис деяких експонатів, які можна там побачити:

Трансмоника Р-547

Зростання становить близько трьох метрів, а весь півтори тонни. Пересувається зі швидкістю 67 кілометрів на годину, і прибула на нашу планету 34 мільйони років тому.

Ваксанарус Р-238

Зростання 5,7 метрів, весь чотири з половиною тонни. Вперше побувала на Землі 159 мільйонів років тому. Один з найстаріших роботів.

Бронкерсон Р-264

Вміє літати. Зростання близько шести метрів, а вага всього 2,3 тонни. Пересувається зі швидкістю 20 кілометрів на годину.

Нагадаємо, раніше приручити дракона, погодувати ламу, залізти в кокон - які літні розваги приготували на ВДНГ.

Як повідомляє портал "Знай.иа" , "Літо на ВДНГ" - у Києві відкривають парк розваг, де і коли розвіятися після карантину.