Вже сьогодні українці зустрінуть Новий рік 2020. Зазвичай напередодні цього свята більшість людей займаються підготовкою – прибираються в будинку, готують святковий стіл. Проте якщо у вас все ж таки є вільний час, то в Києві підготували круті заходи, які варто відвідати 31 грудня.

Новорічне містечко "Йоль"

У парку Шевченка з'явилося новорічне містечко магії "Йоль". Все містечко – це квест і кожен, хто його пройде зможе стати його жителем, а також отримати камінь сили, який виконує всі бажання.

На локації є резиденція Святого Миколая, де можна написати йому листа і зробити пряниковий будиночок. По всьому парку розташувалися будиночки чарівників, які діляться з гостями своїми таємницями. Також там побудували романтичний каток. Всі розваги в парку безкоштовні і подовжаться з 10:00 до 22:00.

В парке Шевченко открылся магический новогодний городок «Йоль»

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 16 december 2019

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фестиваль китайських ліхтарів

В Київ повернувся крутий фестиваль гігантських китайських ліхтарів. Більше 30 локацій чекають на жителів Києва на Співочому полі з 16:00 до 22:00. Разом з китайськими ліхтариками прилетів і Санта Клаус, який живе у своїй резиденції. Ще там можна подивитися на яскравих артистів, взяти участь у майстер-класах і спробувати азіатську їжу на ярмарку. Ціна входу: 200 гривень – дорослий, 160 – дитячий (від 7 до 16 років), сімейний набір (2 дорослих, 1 дитина) – 480 гривень, (1 дорослий, 2 дитини) 450 гривень.

Фестиваль китайських ліхтарів

"Зимова країна на ВДНГ"

Вже при вході на територію ВДНГ здається, що попереду чарівний світ. Але не тільки красою щороку приваблює до себе зимовий ВДНГ. Каток, крижана гірка, різдвяний ярмарок, крижані скульптури, резиденція Діда Мороза і багато чого іншого буде чекати на вас у "Зимовій країні" з 10:00 до 21:00.

ВДНХ

Новий рік 2020 на головній ялинці країни

Щорічно багато українців зустрічають свято на головній новорічній ялинці країни. Новорічний концерт розпочнеться о 21:00. Святковий настрій будуть створювати такі артисти: Руслана, танц-театр "Життя", Назар Савко, симфонічний оркестр "Kyiv Fantastic Orchestra" та гурт "Мандри". Приїхати на Софійську площу можна буде навіть після опівночі, адже в новорічну ніч київське метро і наземний пасажирський транспорт працюватиме довше.

Ялинка на Софійській площі в Києві

Новий рік у клубі Atlas

Концерт-хол Atlas запрошує всіх на вечірку New Year 2020. Там буде три танцполи, 10 крутих діджеїв, найкращі хіти минулого року, живий виступ гурту "Антитіла" та коктейлі. До речі, дрес-код може бути будь-яким. У вартість квитка входять 1000 гривень депозиту та "новорічний сет".

Антитіла в клубі Atlas

Нагадаємо, що 31 грудня в Україні оголошено штормове попередження. В останній день 2019 року очікується сильний вітер та ожеледиця.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві в новорічну ніч поліція працюватиме в посиленому режимі.

Також портал Знай.uа писав, які страви на новорічному столі порадують Білого щура і принесуть добробут у 2020 році.