Під Києвом, в Борисполі, патрульним поліцейським попався водій мопеда, рівень алкоголю в крові якого був практично смертельним. Про це розповіли в поліції області.

Зазначається, що горе-водій їхав автотрасою "Київ-Харків-Довжанський". На ньому не було захисного шолома, а на його транспортному засобі - номерного знака. Тому патрульні вирішили перевірити мопедиста.

Зупинивши 35-річного чоловіка для перевірки, патрульні помітили, що той дуже п'яний - йому запропонували в присутності двох свідків пройти тест за допомогою приладу Drager.

Отриманий результат шокував патрульних-апарат показав понад 5,0 проміле алкоголю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Це майже смертельна доза. Виникає питання: як водій в такому стані сів за кермо транспортного засобу?"- дивуються в поліції.

Відносно водія був складений адміністративний протокол за ч.2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) і ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння).

Нагадаємо, раніше киянина викрали посеред вулиці за зроблене зауваження: "Били, шматували, стріляли над головою"

Як повідомляє портал Знай.uа на Львівщині чоловік на швидкості зніс дворічну крихітку, яка вибігла на дорогу-батьки застигли від жаху

Також Знай.uа писав, що у Запоріжжі малолітній шумахер протаранив легковик і відправився в лікарню-хребет збирали, як конструктор