Уже 30 жовтня в київському ВДНГ відкриють всесвітньо відому виставку Ґунтера фон Гаґенса «Всесвіт тіла: Всередині тварин». Вона складатиметься з понад ста експонатів – це справжні тіла тварин-гігантів: жителів пустелі, джунглів та океану. На цій виставці можна вивчити будову м’язів, кісток, кровоносної та нервової систем реальних слона, жирафа, верблюда, страуса, північного оленя, велетенського кальмара, приматів і навіть людини.

В київському ВДНГ відкриють всесвітньо відому виставку


Цього року організатори привезуть із Німеччини захопливу експозицію – тіла тварин. Кожний відвідувач зможе роздивитися всі системи організму у тривимірному вигляді. Також на гостей експозиції чекатиме феєричний експонат – тіло реальної людини.

В київському ВДНГ відкриють всесвітньо відому виставку


Оригінальна ідея анатомічної виставки в Ґунтера фон Гаґенса з’явилася, коли для його Інституту пластинації вперше пожертвували тіло горили з німецького зоопарку. А потім іще й жирафа та слона. Поповнювати експозицію з роками вдавалося завдяки участі у ветеринарних програмах та співпраці із зоопарками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В київському ВДНГ відкриють всесвітньо відому виставку


Коли: з 30 жовтня до 31 січня

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон 4

Передзамовлення квитків: bodyworlds.com.ua

Нагадаємо, раніше приручити дракона, погодувати ламу, залізти в кокон - які літні розваги приготували на ВДНГ.

Як повідомляє портал "Знай.ua", "Літо на ВДНГ" - у Києві відкривають парк розваг, де і коли розвіятися після карантину.